Očitavanje brojila koja se nalaze unutar objekata

Poštujući preporuke Vlade Crne Gore i Instituta za javno zdravlje, donijete u cilju suzbijanja širenja epidemije koronavirusa, obavještavamo korisnike kod kojih se brojila za mjerenje utroška električne energije nalaze unutar objekata za individualno stanovanje da će očitavanje brojila biti organizovno na način koji će osigurati poštovanje socijalne distance.

Tokom trajanja mjera očuvanja socijalne distance naši zaposleni neće ulaziti u vaše objekte radi očitavanja potrošnje, već će vam se ispred objekta obratiti naš zaposleni sa molbom da sami očitate brojilo i izdiktirate mu stanje na istom.
S obzirom na to da se brojila u objektima najčešće nalaze na seoskom i razuđenom prostoru, mi ćemo učiniti maksimalni napor da i u ovim okolnostima dođemo do vašeg objekta jer je redovno očitavanje prvenstveno interes korisnika. Neredovno očitavanje može samo otežati vaše planiranje kućnog budžeta, a usled važećih tarifnih stavova i olakšica za pojedine kategorije potrošača u pojedinim slučajevima može izazvati i uvećanje računa.

Služba za korporativne komunikacije CEDIS

Leave a Reply